woensdag 23 juni 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Holland Dahlia Event in september 2021

Holland Dahlia Event in september 2021

Vorig jaar werd het Holland Dahlia Event noodgedwongen volledig digitaal georganiseerd en werd volledig ingezet op communicatie via social media. Inmiddels is aan het Holland Dahlia Event 2021 vorm gegeven. Het event zal dit jaar plaatsvinden van 1 tot en met 3 september. De organisatie houdt door alle regelgeving en maatregelen omtrent het Corona-virus nog wel enigszins een slag om de arm.

Voor de editie van 2021 is een samenwerking aangegaan met het Clusius College in Alkmaar. Een groep van ongeveer 18 eindejaarstudenten van de richting "Bloem & Design" zullen in een aantal kleinere groepjes gaan werken aan de dahlia objecten rond kasteel Keukenhof. Het thema hiervoor wordt ‘Fairy Tale Wedding’.

Op de verschillende bezoeklocaties en de dahlia showtuinen is de opplant in volle gang. Om mozaïeken met dahliabloemen te kunnen realiseren wordt achter de schermen hard gewerkt.

De bezoeklocaties van het Holland Dahlia Event 2021 zijn:

CNB Dahlia showtuin bij de Tulperij
FBT Dahlia showtuin nabij The Tulip Barn
Kasteel Keukenhof
Fred. De Meulder Export

Deze locaties kunnen in de periode medio augustus tot en met september 2021 bezocht worden met inachtneming van de dan geldende regels. De adresgegevens en openingsdata van de adressen staan vanaf eind juni op de website van het event


 


Leandra de Boef | 23-04-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS