maandag 21 juni 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Bosman Van Zaal breidt activiteiten in Engeland uit met overname CMW Horticulture

Bosman Van Zaal breidt activiteiten in Engeland uit met overname CMW Horticulture
Bosman Van Zaal uit Aalsmeer breidt haar activiteiten in het Verenigd Koninkrijk uit door de overname van CMW Horticulture in East Yorkshire. De naam CMW Horticulture blijft ongewijzigd en het aanbod van producten en diensten blijft hetzelfde. Ook het volledige team van CMW blijft aan het bedrijf verbonden, laat Bosman Van Zaal weten. Met de overname heeft Bosman Van Zaal een sterke basis in het Verenigd Koninkrijk, van waaruit zij hun marktaandeel verder kunnen uitbouwen.
 
V.l.n.r. Marco Braam (CEO) en Arjan Kok (CTO) beiden van Bosman Van Zaal, Managing Director Ian Metcalfe van CMW Horticulture en Ben van der Heide CSO, eveneens van Bosman Van Zaal.
 
“Bosman Van Zaal is een zeer vooruitstrevend bedrijf met een uitstekende productportfolio waarmee we telers in alle sectoren van de tuinbouwindustrie beter kunnen ondersteunen. We kijken uit naar een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van ons bedrijf. Ik twijfel er niet aan dat CMW, met de steun die Bosman Van Zaal zal bieden, op succesvolle wijze verder kan groeien in het VK en Ierland”, vat Algemeen Directeur Ian Metcalfe van CMW Horticulture het samen. 
 
Nu het gebruik kan maken van het omvangrijke team van tuinbouwengineers in Aalsmeer kan CMW voortaan nog beter inspelen op de technische ontwikkelingen in de tuinbouwsector. Het team ontwikkelt niet alleen Venlokassen, breedkappers en foliekassen, maar richt zich ook op logistieke teeltsystemen, watersystemen, klimaatsystemen, elektrasystemen, controlesystemen en data. In de loop van de tijd zal de organisatie meer afgestemd gaan worden op het moederbedrijf en zal efficiëntie binnen het bedrijf toenemen.
 
De overname past in de strategie van Bosman Van Zaal, die erop gericht is om haar hoogwaardige tuinbouwkennis af te stemmen op de behoeften van lokale markten en sectoren. Om die reden maken zij steeds meer gebruik van lokale personen en bestaande organisaties, die beschikken over de juiste contacten in het gebied en een beter inzicht hebben in de lokale marktvraag.
 
 

 


Leandra de Boef | 23-04-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106SunflowerEvanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS