zondag 2 oktober 2022
FN TOP logo FN TOP add

Ammerlaan Sosef houdt paarsconferentie

Ammerlaan Sosef houdt paarsconferentie

Bij Ammerlaan Sosef zien ze de dingen regelmatig met een paarse bril op. "Want door je te omringen met paars in je leefomgeving word je creatiever en ruimer van geest." Ze blijven positief en zijn nog weleens in voor een ludieke paarse actie. De paarse mannen van Ammerlaan Sosef vonden het daarom deze week hoog tijd om een paarsconferentie te houden, om hun perspectief te delen:

"Ammerlaan Sosef is sinds ruim een jaar bezig met een nieuwe kas van maar liefst 1,2 ha. In deze nieuwe kas worden ook Celosia’s, Cyclamen en Primula’s gekweekt. De planning voor de officiële opening staat op half september. Vanaf aankomend najaar zijn er dus nog meer paarse bloeiers in de markt beschikbaar!

Celosia seizoen start weer
In april staan de eerste Celosia Deep Purple’s weer klaar om de markt te veroveren. Deze paarse bloeiers geven tot in de late herfst kleur aan huiskamers, terrassen en balkons door heel Europa.

Perspectief voor iedereen
Ondanks de Coronamaatregelen is tuinieren nog steeds toegestaan voor iedereen. Shop bij jouw lokale tuincentrum of bloemist en creëer sfeer in en rondom het huis. Verblijd je buurvrouw, opa, vriendin of collega ook gelijk met een bloeiende plant! Want planten zorgen voor een goed klimaat in huis of in de tuin, zijn rustgevend en geven sfeer!"


Leandra de Boef | 23-04-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS