dinsdag 22 juni 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Veel animo voor event over digital transformation

Veel animo voor event over digital transformation

Er is veel animo voor het online event 'Keys to successful digital transformation in horticulture', dat Mprise Agriware op 20 mei aanstaande zal hosten. Binnen één week zijn er al meer dan 100 aanmeldingen voor het event. Het event lijkt goed aan te slaan bij een grote variatie aan kwekers en leveranciers in de internationale tuinbouw.

Tijdens het event zullen Jacco Kuipers, CFO bij Ball Horticultural Company, Peter Verstegen, ICT Manager bij Rijk Zwaan, Ernst Barendregt, CFO bij Royal van Zanten en William van Loenen, Product Manager bij Mprise Agriware, in gaan om het thema Keys to succesful digital transformation in horticulture.

Volgens Joop de Jong, algemeen directeur van Mprise Agriware, is het onderwerp 'digital transformation' voor iedereen interessant: "We zijn al tientallen jaren druk met digitalisering maar het gaat er nu om dat traditionele businessmodellen onder druk staan. Dat raakt de kern van je bedrijf. Iedere situaties is weer anders. Maar we kunnen wel van elkaar leren. De visies van de verschillende sprekers geven inspiratie om aan de slag te gaan met de dingen die er toe doen."

Aanmelden voor het gratis event op 20 mei kan nog steeds. 

 


Redactie Floranews | 22-04-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS