dinsdag 22 juni 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Dubbele mijlpaal voor FreshPortal

Dubbele mijlpaal voor FreshPortal

Afgelopen week was er taart voor de 300e FreshPortal EAB gebruiker Firma Klein. Deze week werd weer de 100.000ste veilingbrief via FeshPortal EAB met Floriday koppeling gelanceerd. Een dubbele mijlpaal dus.

Kweker Herman Klein en zijn broers René en Fred wisten de traktatie wel te waarderen. De Firma Klein, die gespecialiseerd is in de teelt van tulpen, vaste planten en zomerbloemen, was jarenlang tevreden AntEater EAB gebruiker. Nu AntEater gestopt is en rechtstreeks veilen in Floriday met hun type bedrijfsvoering niet werkbaar bleek, heeft het bedrijf gekozen voor FreshPortal EAB Floriday. Dit softwarepakket lijkt op AntEater, maar is in een moderner jasje gegoten. De Firma Klein kan weer probleemloos veilbrieven maken zonder fouten in Floriday.

De tweede mijlpaal is de 100.000ste veilbrief in Floriday met de FreshPortal EAB software. “Menige aanvoerder hebben we met deze softwareoplossing veel tijd, kosten en frustratie kunnen besparen” zegt directeur Robin Jongkind. “Want evenals met AntEater maakt u met FreshPortal EAB in een handomdraai foutloze veilbrieven in Floriday. Het gebruiksprincipe is hetzelfde: veilbrief invullen, versturen en klaar. Vooral de compleetheid van de EAB-software spreekt gebruikers aan. Standaard inbegrepen zijn het maken en versturen van veilbrieven en connectbrieven, mail module, opbrengsten module en een superhandige foto module. Hoe compleet wil je het hebben?”


21-04-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106SunflowerEvanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS