woensdag 23 juni 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Introductie vier naar DJs vernoemde troschrysanten

Introductie vier naar DJs vernoemde troschrysanten

G&G Flowers en Wico Flowers introduceren deze week samen met veredelaar Floritec vier nieuwe rassen troschrysanten. De vier zijn vernoemd naar bekende internationale DJ's: Avicii, Marshmello, Hardwell Yellow en Hardwell Bright.

“Muziek zorgt altijd voor geluk en plezier. Mensen worden er blij van. Onze nieuwe rassen zorgen voor hetzelfde gevoel. Ze zijn prachtig kleurrijk en zorgen voor heel lang bloeiplezier. Ze zijn een verrijking voor de markt en voor ons assortiment”, aldus Gert van Genderen van G&G Flowers/Wico Flowers.

Avicii is enkelbloemig en heeft een mooie zachte en lieflijke roze tint met een fris blijvend groen hart. Marshmello is een roze anemoon met een uitstekende bladkwaliteit en een goede uniformiteit. Met de dubbelbloemige Hardwell Yellow en Hardwell Bright is er een mooie Hardwell familie ontstaan. De Yellow en de Bright zijn evenals de al bestaande Hardwell lang houdbaar en uitstekend transporteerbaar. Het blad heeft een perfecte kwaliteit en blijft mooi groen.

De vier nieuwe rassen zijn vanaf eind deze week verkrijgbaar op de klok in Naaldwijk en Aalsmeer. Wico Flowers voert 50.000 Avicii per week aan, G&G Flowers introduceert Marshmello met 20.000 stuks per week en Hardwell Yellow en Hardwell Bright met 10.000 stuks per week.

 


Leandra de Boef | 20-04-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS