maandag 6 februari 2023
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Potmaat 15 hoeft niet meer los in eurostapeldoos

Potmaat 15 hoeft niet meer los in eurostapeldoos

Planten met potmaat 15 cm worden vaak los in een eurostapeldoos gezet. Modiform heeft hier nu een oplossing voor bedacht; de nieuwe transporttray 4115. Met deze tray passen tien potten van 15 cm in een tray in een eurostapeldoos. 

Deze sterke transporttray beschermt de planten beter tijdens transport en is makkelijk op te tillen zonder dat de potten uit de tray vallen. De potten hoeven dus niet meer één voor één in de eurostapeldoos gezet te worden.

De belading in de tray is optimaal, vanwege de hoogteverschillen. Er passen vijf potten van 15 cm en er gaan twee trays in een eurostapeldoos. Dit geeft ook een betere belading per pallet bij het verpakken in een eurostapeldoos. De tray is gemaakt van 100% gerecycled PS.

Kweker Gebr. van der Salm gebruikt de trays al. Ruud Drost: “De tray is zo ontworpen dat het planten vervoeren ons minder handelingen kost, terwijl de planten ook nog eens beter beschermd zijn. Wij zijn er erg tevreden over.” 

Redactie Floranews | 20-04-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301DutchGreenroof


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS