dinsdag 22 juni 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

L&M Group neemt verkoop eindproductie roos en gerbera over van Dümmen Orange

L&M Group neemt verkoop eindproductie roos en gerbera over van Dümmen Orange

Per vandaag, 19 april 2021, gaat L&M Group de verkoop verzorgen van de eindproductie van rozen en gerbera's van de snijbloemenkassen van Dümmen Orange in De Kwakel. Hiertoe hebben de twee bedrijven een handelsovereenkomst gesloten.

Volgens de twee bedrijven komt deze samenwerking telers, retailers en bloemisten ten goede omdat enzerzijds L&M Group een totale marktoplossing biedt voor de hele snijbloemenmarkt in Europa. Anderzijds zal Dümmen Orange hun marktinzichten weer gaan gebruiken bij het verder ontwikkelen en selecteren van rassen die voldoen aan de behoeften en wensen van telers en retailers.

Dümmen Orange wil met het terugtrekken van de directe verkoopactiviteiten van de bloemenveiling, meer duidelijkheid in de markt scheppen over de kernactiviteiten en de focus op de veredelingscapaciteiten. "Met de marktkennis van L&M Group kunnen we continu betere, mooiere bloemen ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van onze wereldwijde klanten. We zetten al onze andere activiteiten voort in de kassen en showtuin in De Kwakel en garanderen onze klanten dezelfde hoogwaardige planten en diensten die ze van ons gewend zijn”, aldus Reinoud Hagen, Managing Director Cut Flowers Dümmen Orange over de strategische samenwerking met L&M Group.

“We zijn erg trots op deze overeenkomst met Dümmen Orange en het overnemen van de verkoop van hun eindproducten, aangezien we sterk geloven in deze zogenaamde 'achterwaartse integratie'. We zetten een vrij eenvoudige maar duurzame supply chain op voor de komende jaren, die zorgt voor een transparante stroom van teler naar de consument. We zijn verheugd dat we dit totaalpakket nu kunnen aanbieden aan alle klanten op de Europese markt die geïnteresseerd zijn in het kopen van de prachtige rozen en gerbera’s van Dümmen Orange", vertelt Sven Aertssen, managing director L&M Group, over de nieuwe samenwerking.


19-04-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106SunflowerEvanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS