woensdag 23 juni 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Pluimhortensia Living Pinky Promise maakt belofte waar

Pluimhortensia Living Pinky Promise maakt belofte waar

De route van kweker tot consument; een marathon waarbij het uithoudingsvermogen van de plant flink op de proef wordt gesteld. Dat die lange adem belangrijk is, heeft de Hydrangea paniculata. Living Pinky Promise van Living Creations goed begrepen. De hortensia heeft de belofte waargemaakt en is door de vakjury van Royal FloraHolland uitgeroepen tot de pluimhortensia met de beste houdbaarheid in de categorie overig sortiment.

Afgelopen donderdag 15 april ontving Alex Schoemaker van breeder en kweker Living Creations de prijs uit handen van Evelyn Beckers van Royal FloraHolland. De winnaar in de categorie macrophylla is de Magical Jewel van breeder Lendert Vos en Plantenkwekerij P. van Geest.

Naast de lange houdbaarheid staat de Hydrangea paniculata Living Pinky Promise bekend om haar leerachtige donkergroene blad en stevige bloemen die van wit naar roze verkleuren. De sterke en betrouwbare pluimhortensia heeft gegarandeerd bloem aan elke tak.

Hortensia Living Pink Promise maakt belofte waar

Living Pinky Promise is het resultaat van jarenlange veredeling. Naast de Living Pinky Promise zijn er 13 andere nieuwe Living Creations cultivars in de markt gezet. Allemaal makkelijk in onderhoud, bestand tegen vorst en gegarandeerd 100 dagen in bloei.

Om het sortiment te kunnen blijven verbeteren en om toe te spitsen op de huidige markt blijft het veredeling-programma van Living Creations draaien. Een voortdurend onderzoek naar hortensia’s die excelleren in kwaliteit en een leven lang meegaan.


Leandra de Boef | 19-04-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106SunflowerEvanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS