woensdag 12 mei 2021
FN TOP logo FN TOP add

Veiling Rhein-Maas opent eigen corona-testlocatie voor Nederlandse klanten

Veiling Rhein-Maas opent eigen corona-testlocatie voor Nederlandse klanten

In verband met de strenge richtlijnen die gelden voor Nederlanders die de Duitse grens passeren, heeft veiling Rhein-Maas met ingang van deze week een eigen corona-test locatie geopend op de veiling locatie.

De Duitse heeft Nederland vanaf 6 april tot hoogrisicogebied verklaard. Als gevolg hiervan, de nieuwe voorschriften en op aanwijzing van het 'Ordnungsamt' van de stad Straelen, is Veiling Rhein-Maas verplicht nieuwe, strengere regels toe te passen.

Voor in Nederland woonachtige klanten is het sinds 6 april 2021 verplicht om bij bezoek aan Veiling Rhein-Maas een negatieve corona-testuitslag voor te leggen. Vanaf maandag 12 april heeft Veiling Rhein-Maas in samenwerking met een erkende dienstverlener van sneltesten een corona-testlocatie op de locatie in Straelen-Herongen ingericht. De teststraat Wintergarten-Marketbistro is van maandag totenmet donderdag geopend van 9-11.00 uur. Nederlandse klanten kunnen hier voor 15 euro een sneltest laten doen. Aanmelden vooraf is niet nodig, wel moet men zich kunnen identificeren.

Daarnaast is het sinds 6 april verplicht om in de foyer en afmijnzaal een medisch mondkapje te dragen. Ook wanneer men op de inkoopplaats op de tribune zit.
 


Redactie Floranews | 15-04-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS