zondag 25 juli 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Plantion en VBW organiseren livestreamevent voor Moederdag met toparrangeurs, influencers en bloemisten

Plantion en VBW organiseren livestreamevent voor Moederdag met toparrangeurs, influencers en bloemisten

Plantion en VBW organiseren op 21 april aanstaanden een livestreamevent vol Moederdaginspiratie voor bloemen- en plantendetaillisten. In een anderhalf uur durend programma geven toparrangeurs Hanneke Frankema en Dini Holtrop een masterclass en zijn er interviews met influencers en bloemisten. De avond wordt gepresenteerd door presentator Krijn Schuitemaker.

Alles tijdens het livestreamevent draait om bloemen en planten voor Moederdag op 9 mei. Van rozen wordt nog steeds elke moeder blij. Maar wat kunnen we bijvoorbeeld met Vanda, Lisianthus, Passieflora of Tillandsia? De erkende arrangeurs Hanneke Frankema en Dini Holtrop gaan voor de camera’s in Groothandelscentrum Plantion aan de slag met bloemen, planten en steekschuim. Kijkers hoeven niet mee te schrijven, want de filmpjes en materialenlijsten komen beschikbaar op www.vbw.nu.

Krijn Schuitemaker zal de arrangeurs de vragen stellen die hem of de kijkers op de lippen branden. Verderop in het programma interviewt hij bloemen- en planten influencer Joyce Verwey. Wat houdt haar werk in? Hoe kan een bloemist een influencer inzetten voor lokale productpromotie? En waarom is het slim om daarvoor de app ‘Taste the Green’ te gebruiken? Een bloemist die al met ‘Taste the Green’ werkt, vertelt over haar ervaringen.

De enthousiaste reacties op de livestreamevents voor Kerstmis en Valentijnsdag waren reden voor de initiatiefnemers om ook voor Moederdag een avond te organiseren. "Het blijkt een goed instrument om in deze tijd de bloemist te inspireren. Daarbij worden de events bij Plantion steeds professioneler, met bijvoorbeeld een presentator en drie camera’s voor vlotte beeldwisselingen. De livestream voor Valentijnsdag werd door meer dan 400 bloemen- en plantendetaillisten live bekeken en had inclusief terugkijken een bereik van 6.000 geïnteresseerden. Ook dit keer wordt op grote belangstelling gerekend."

Het livestreamevent is een gezamenlijk initiatief van Plantion, Groothandelscentrum Plantion en VBW, brancheorganisatie voor bloemisten. Bloemen- en plantendetaillisten en overige geïnteresseerden kunnen woensdagavond 21 april om 19.00 deelnemen via deze link.

 


15-04-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2107CelosiaEvanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS