zondag 25 juli 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Interplant gaat Odie Farms in Afrika vertegenwoordigen

Interplant gaat Odie Farms in Afrika vertegenwoordigen

Interplant Summerflowers and Seeds, onderdeel van Interplant Group, gaat per direct Odie Farms vertegenwoordigen in de regio Afrika. De samenwerking geldt voor het ruime assortiment zomerbloemen waaronder Asters, Alstroemeria, Gypsophila, Lysimachia, Solidago en Veronica.

Het in 2016 opgerichte Odie Farms heeft daarnaast ook een interessante collectie nieuwe rozensoorten. Een mooie aanvulling op het bestaande assortiment van Interplant, dat gespecialiseerd is in het veredelen van rozenvariëteiten.

Odie heeft voor Interplant gekozen vanwege de sterke positionering van het bedrijf in de Afrikaanse regio. Dit is terug te zien in de succesvolle handelsactiviteiten van Interplant’s vestiging in Kenya, Interplant East-Africa Ltd. Het heeft de afgelopen jaren een goed netwerk aan kwekers opgebouwd. "Ook heeft de reeds jarenlang bestaande, goede relatie tussen Interplant en Odie bijgedragen aan de keuze voor deze strategische samenwerking", laat Odie Farms weten.

De gedreven professionals van Interplant en Odie zijn overtuigd van een succesvolle samenwerking. Daarbij helpt zeker mee dat de wereldwijde vraag voor gemende boeketten van zowel zomerbloemen en rozen sterk is toegenomen.
 


Redactie Floranews | 13-04-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS