woensdag 12 mei 2021
FN TOP logo FN TOP add

12.500 bezoekers genieten van Keukenhof

12.500 bezoekers genieten van Keukenhof

12.500 mensen hebben afgelopen weekend kunnen genieten van Keukenhof binnen het programma Testen voor Toegang van de overheid. Ze moesten er wel een test voor over hebben, maar de bezoekers genoten zichtbaar van het park. Normaal gesproken is een weekend opening goed voor 85.000 bezoekers.

“We kunnen eindelijk weer iets ondernemen”, en “wat fijn dat we weer naar Keukenhof kunnen komen”, waren veelgehoorde opmerkingen. De bezoekers hielden zich volgens Keukenhof in het park goed aan de coronaregels. In het grote bloemenpark is afstand houden dan ook geen probleem.

Directeur Bart Siemerink is blij dat er weer bezoekers zijn in Keukenhof. “Meedoen aan de test is op dit moment de enige mogelijkheid. Maar het is niet de manier waarop we graag onze gasten ontvangen. Wij vinden dat iedereen in Keukenhof op een verantwoorde en veilige manier kan wandelen. Zonder test, net zoals in ieder ander park in ons land. Keukenhof doet mee aan de test om ervoor te zorgen dat we zo snel mogelijk gewoon open kunnen.

Op 16, 17 en 18 april is Keukenhof nog een weekend open voor de test. Tickets daarvoor zijn te boeken via www.keukenhof.nl.

 


Leandra de Boef | 12-04-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS