woensdag 23 juni 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Fysieke en digitale GreenTech verplaatst van juni naar september 2021

Fysieke en digitale GreenTech verplaatst van juni naar september 2021

De vakbeurs Greentech Amsterdam wordt verplaatst van juni naar september. De organisatie verwacht dat er na de zomer meer mogelijkheden op gebied van reizen en door vaccinatieprogramma’s zullen zijn. De beurs wordt verschoven van 15 - 17 juni naar 28 - 30 september. Het blijft een Live & Online event, net als vorig jaar. 

Live betekent fysiek met zoveel mogelijk bezoekers en exposantenstands en online betekent met een digitaal platform verbinden en kennis delen voor diegenen die niet in de gelegenheid zijn om naar Amsterdam te reizen.

In 2020 vond de eerste Live & Online editie van Greentech plaats. Deze was vooral virtueel van aard. Er namen toen 6.300 mensen uit de professionele tuinbouwsector deel. Dit jaar wil de organisatie graag ook fysieke activiteiten organiseren, rekening houdend met de dan geldende coronamaatregelen. Daarnaast zal het online platform een breed programma bieden voor degenen die niet in staat zijn om naar Amsterdam af te reizen. 

"We beseffen dat geen enkele digitale verbinding de fysieke interactie kan vervangen. Dat gezegd hebbende, zullen virtuele elementen ook zeker een blijvend onderdeel zijn", vertelt Mariska Dreschler, directeur tuinbouw van GreenTech. "Online hebben we een nieuw publiek weten te bereiken; de community is vergroot. Online zal de beurs daarom ook actief blijven", aldus Dreschler.


Leandra de Boef | 12-04-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS