woensdag 12 mei 2021
FN TOP logo FN TOP add

OZ-Hami overkoepelende naam OZ Export, Hamifleurs en Van Dam

OZ-Hami overkoepelende naam OZ Export, Hamifleurs en Van Dam

OZ-Hami is de nieuwe overkoepelende naam van OZ Export, Hamifleurs en Van Dam. Donderdag 8 april heeft de directie de naam en bijbehorend logo gepresenteerd aan haar medewerkers en partnerkwekers. De naam is uiteraard een combinatie van OZ Export en Hamifleurs en daarmee een eerbetoon aan de grondleggers van de organisaties; Arie Ofman, Klaas van Zijverden, Hans Zwemstra en Michel Vijverberg.

OZ Export, Hamifleurs en Van Dam blijven zelfstandig opereren naar de internationale klanten. De merken OZ Export, Hamifleurs en Van Dam blijven dan ook bestaan. De bedrijven bundelen binnen OZ-Hami hun krachten qua inkoop, logistiek, e-commerce en marketing, een nieuwe stap richting een futureproof organisatie.

“De markt voor verse snijbloemen via groothandels en bloemisten in Europa, het Midden-Oosten en Azië blijft zich naar de toekomst positief ontwikkelen, zowel in volume als in professionaliteit” aldus Ruben Sicking, algemeen directeur OZ-Hami.

“Wij zien hierin met OZ-Hami verdere mogelijkheden om met onze klanten en kwekers duurzaam te groeien vanuit partnerschap, expertise en maximale service, logistiek en innovatie. Waarbij we naast ons uitzonderlijk brede assortiment bloemen, ook trend- en marktinformatie, inspiratie, advies en lokale marketingondersteuning bieden. Met onze communicatie naar bloemisten en gerichte verkoop en distributie via onze groothandelsklanten, waarbij de rol van e-commerce en de inzet van onze online aankoopmogelijkheden alleen maar zullen toenemen.” 


Redactie Floranews | 09-04-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS