woensdag 12 mei 2021
FN TOP logo FN TOP add

Op safari met African Breeze

Op safari met African Breeze

In deze periode zonder beurzen en fysieke ontmoetingen, zoekt Vreugdenhil Bulbs & Plants toch interactie met klanten met een African Breeze prijsvraag.

Met het merk African Breeze doneert Vreugdenhil jaarlijks een bedrag aan een doel van het WNF (Wereld Natuur Fonds). Om de verbinding met de carnivoren en de planten te versterken, geeft de kweker nu kaarten weg voor safaripark Beekse Bergen.

Om mee te doen, hoeven klanten maar één vraag te beantwoorden op de website van African Breeze. Meedoen met de actie van de Decorum kweker kan t/m 9 mei 2021. Winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld.

Jasmijn van den Burg en Vincent Madern

Het merk African Breeze is een verzameling van (bijzondere) planten waarvan hun oorsprong in het Afrikaanse continent ligt. Bekende planten uit het aanbod zijn de Ornithogalum dubium, Albuca spiralis en de Ensete maurelii. De 8 verschillende producten zijn zowel onder het African Breeze label als het kwaliteitslabel Decorum te verkrijgen.

 


Redactie Floranews | 08-04-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS