dinsdag 3 augustus 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Start promotiecampagne Blijf Stralen voor herstel Europese sierteeltsector

Start promotiecampagne Blijf Stralen voor herstel Europese sierteeltsector
Half april start ‘Blijf stralen’, een nieuwe promotiecampagne voor Europese bloemen en planten. De gezamenlijke Europese campagne start op 12 april in Frankrijk en op 19 april in Duitsland, Oostenrijk, België, Bulgarije, Denemarken en Nederland. De drie weken durende campagne is geïnitieerd door zes samenwerkende Europese sierteeltpromotie-organisaties en wordt mogelijk gemaakt door een noodfonds van de EU. De afzender van de campagne is de Europese sierteeltsector.
 
In de ‘Blijf stralen’ campagne zien we dat bloemen en planten vele uitdagingen ervaren tijdens het groeien en bloeien en dat ze ondanks dat, altijd weer terugveren en zich oprichten naar de zon. "Als bloemen en planten dat kunnen, dan moet het ons in de huidige situatie toch ook lukken? De eenvoudigste manier om geïnspireerd te raken door de positieve energie van bloemen en planten is om ze zelf in huis te halen. Blijf stralen met bloemen en planten uit Europa." Consumenten in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, België, Bulgarije, Denemarken en Nederland krijgen de positieve boodschap van de campagne via tv, YouTube, radio en op de winkelvloer.
 
 
De sierteeltsector is in 2020 hard geraakt door de coronacrisis en krijgt voor de campagne daarom financiering uit het noodfonds voor de Europese landbouwsector. Dit noodfonds is bedoeld voor het herstel van de sierteeltsector, die flinke klappen kreeg door de coronacrisis. De campagne heeft dan ook als doel om de verkoop van Europese bloemen en planten dit voorjaar te stimuleren. De voornaamste doelgroep van de campagne zijn mannen en vrouwen tussen de 25 en 54 jaar.
 

 


Leandra de Boef | 07-04-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS