dinsdag 3 augustus 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Takii introduceert dubbelbloemige potlisianthus Julietta

Takii introduceert dubbelbloemige potlisianthus Julietta

We kennen de dubbelbloemige Lisianthus vooral als snijbloem, die in populariteit de afgelopen jaar alleen maar toeneemt. Voor veredelaar Takii een goed moment om deze populariteit door te vertalen in een compacte potplantenserie met de naam Julietta. De noviteit is verkrijgbaar bij SV.CO en Bosplant.

Julietta heeft grote bloemknoppen en mooie gevulde, dubbele bloemen. De dubbele bloemen niet alleen extra schoonheid, ook op het gebied van houdbaarheid scoort de noviteit goed. De bloei is gelijkmatig en langdurig. Julietta is er in de kleuren puur wit, zachtroze en helderblauw. SV.CO teelt de potlisianthus in potmaat 9 en 12 cm en biedt deze aan onder het label ‘Lisi Lova’. Bij Bosplant is Julietta verkrijgbaar in potmaat 10,5 cm. 

"Julietta is een compacte kamerplant, maar heeft door haar weelde aan bloemen de uitstraling van een bos bloemen. Met haar uitbundige bloei en indrukwekkende houdbaarheid, is Julietta een perfect cadeau om lang van te genieten", aldus veredelaar Takii.


Leandra de Boef | 06-04-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2107CelosiaEvanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS