dinsdag 3 augustus 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Dummen Orange introduceert diep gele roos in aanloop naar Pasen

Dummen Orange introduceert diep gele roos in aanloop naar Pasen

Dümmen Orange introduceert in de week voorafgaand aan Pasen een nieuwe diep gele roos met de naam Momentum+. De roos is  door de veredelaar speciaal ontwikkeld voor Afrikaanse rozentelers.

De roos is ijzersterk is en haar prachtige kleur geel vervaagt gedurende de bloei niet. Ook heeft Momentum+ volgens de veredelaar een excellent vaasleven en is ze uitstekend te verwerken in zowel eenkleurige als gemengde boeketten. Zo geel als de zon, fleurt deze intense roos zelfs de meest druilerige dag op. De zonnige uitstraling van deze roos sluit naadloos aan bij de groeiende vraag van kwekers naar kleurige snijbloemen, stelt Dümmen Orange. De Momentum+ rozen groeien uit tot stelen van 40 tot 70 centimeter lang.

“De intense kleur geel is natuurlijk het eerst wat opvalt", zegt Peter Mwangi, Sales manager bij Dümmen Orange. "De kleur blijft in de vaas behouden, zodat mensen zo lang mogelijk van de roos kunnen genieten. Maar wat Momentum+ zeker zo bijzonder maakt, is haar sterkte. De roos heeft een stevige knop van 4,5 tot 5 centimeter doorsnee die opent in een krachtige, symmetrische bloem. Doordat de bloemen cilindrisch zijn, zijn de bloembladen beter beschermd tegen kneuzingen en dit maakt Momentum+ zeer goed bestand tegen transport en verpakking. We zijn erg trots op deze veelbelovende aanwinst voor de bloemist."

 


Leandra de Boef | 31-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2107CelosiaEvanthia


Overig nieuws



2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS