woensdag 12 mei 2021
FN TOP logo FN TOP add

Winkels Dillewijn Group heten voortaan Dillewijn Alflora

Winkels Dillewijn Group heten voortaan Dillewijn Alflora
Van Dillewijn Group, het moederbedrijf van Dillewijn Zwapak, is sinds 1 januari van dit jaar ook eigenaar van Alflora. De twee winkelformules zullen voortaan verder gaan onder de naam Dillewijn Alflora.
 
Begin april wordt gestart met het ombouwen van de filialen naar de nieuwe Dillewijn Alflora formule en worden op een aantal groothandelscentra filialen van Dillewijn Zwapak en Alflora samengevoegd. De eerste verbouwing vindt plaats in Eelde. Naar verwachting zijn eind van het tweede kwartaal de meeste filialen omgebouwd. Tijdens de verbouwingen blijven de filialen geopend. Het bedrijf laat weten dat de webshops van Dillewijn Zwapak en Alflora voorlopig nog naast elkaar blijven bestaan.
 
“Door het samenvoegen van de winkelformules bundelen we de assortimenten en de expertise van beide organisaties. We bieden niet alleen het meest complete assortiment basisartikelen, maar ook wisselend assortiment met eigentijdse collecties voor alle seizoenen, en we willen voorop lopen als het gaat om verduurzaming van het productaanbod”, aldus Managing Director Mark de Krosse. "Dillewijn Alflora heeft maar een doel; met ons assortiment de creativiteit van onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen”.
 

Redactie Floranews | 31-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS