woensdag 8 december 2021
2105 Palletcentrale FN TOP logo

Bernhard Orchids lid van Decorum

Bernhard Orchids lid van Decorum

Bernhard Orchids is per 1 april lid van telersvereniging Decorum. Vanuit Luttelgeest, in de Noordoostpolder, leveren Bram en Simon Bernhard hun klanten een breed assortiment aan 1 en 2 tak orchideeën in 12 centimeter pot. Decorum ziet in het assortiment van Bernhard Orchids een mooie aanvulling, in zowel volume als in soorten, op het orchidee-assortiment van Decorum. Dit wordt daarnaast gevuld door Sion, Orchios en Duijn-Hove.

Al sinds 1972 wordt vanuit Luttelgeest de markt bediend. Daar staat inmiddels een moderne kwekerij, waar vanaf 2022, door middel van zonne-energie en geothermie, energieneutraal geteeld wordt. Ook op het vlak van logistiek loopt Bernhard met een eigen transportbedrijf voorop. Voor eigenaar Simon Bernhard is het lidmaatschap Decorum een logische stap. “Decorum is een sterk merk bij klanten en in regio’s waar kansen liggen voor ons. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en Decorum staat synoniem met kwaliteit. Daarom past het merk ons goed.”, aldus Simon Bernhard.

Raymond Hedges, directeur van Decorum, vertelt dat de telersvereniging Bram en Simon heeft leren kennen als topondernemers, gedreven en creatief. "Daarnaast heeft Bernhard een prachtig en kwalitatief hoogstaand assortiment. Ze timmeren al jaren aan de weg en zijn in de top van de markt niet meer weg te denken." Door het voeren van het Decorum merk ziet Hedges hen die positie steviger verankeren en het hen ook helpen in markten als Italië, Oost-Europa en Rusland.


Redactie Floranews | 31-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS