woensdag 12 mei 2021
FN TOP add FN TOP logo

Ilone Ammerlaan in bestuur Horticoop

Ilone Ammerlaan in bestuur Horticoop

Ilone Ammerlaan is door de ledenraad van Horticoop benoemd als nieuw bestuurslid. De bestuurswijze van de coöperatie zal later dit jaar hervormd worden. Ammerlaan wordt dan, net als alle andere bestuursleden, commissaris van Horticoop.

Ammerlaan is medeaandeelhouder en voormalig CEO van plantenkwekerij Plantise in Bleiswijk. Ze is betrokken bij VNO-NCW en heeft ervaring met startups binnen Yes Delft en Robovalley. Ze heeft veel sectorkennis en bestuurlijke ervaring. Vanuit haar rol gaat ze de nieuwe koers van Horticoop mede vormgeven. De ledenraad spreekt van een waardevolle toevoeging aan de reeds aanwezige kennis en ervaring in het bestuur.

Joris Elstgeest, voorzitter van Coöperatief Koninklijk Tuinbouwcentrum Horticoop: “We zijn blij dat een ondernemer als Ilone ons komt versterken en een bijdrage gaat leveren aan het samen bouwen van het toekomstige Horticoop. We verwelkomen haar van harte”.

 

 


Redactie Floranews | 30-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS