woensdag 12 mei 2021
FN TOP add FN TOP logo

Nieuwe voorzitter Hortivation

Nieuwe voorzitter Hortivation
Martin Steentjes is de nieuwe voorzitter van Hortivation. Steentjes neemt het voorzitterschap over van Bas Lagerwerf.  Steentjes is directeur van Van der Hoeven Horticultural Projects en is als mede-initiator sinds de oprichting nauw betrokken bij de stichting Hortivation.
 
 
 
“Innovatie binnen de sector is de sleutel tot het succes en kunnen we mede door de stichting internationaal uitbreiden,” aldus Steentjes. Bas Lagerwerf is zijn taken aan het afbouwen bij Berg Hortimotive en daarmee ook zijn nevenactiviteiten binnen de sector. Marco van de Velden neemt vanuit Berg Hortimotive per heden plaats in het bestuur. De dagelijkse leiding van Hortivation blijft in handen van Annie van de Riet. Zij combineert deze functie met het voorzitterschap bij AVAG.
 
De stichting Hortivation ambieert een bundeling van krachten met betrekking tot kennismanagement en innovatie binnen de greenhouse technology sector. Daarnaast ontwikkelen zij kennis en beleid op het gebied van ‘Integrated Growing Systems’ voor de sector. 
 

Leandra de Boef | 29-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS