dinsdag 3 augustus 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Team Westland doopt Tourmalet tulp

Team Westland doopt Tourmalet tulp

Team Westland heeft afgelopen vrijdag 26 maart de Tourmalet tulp gedoopt. Dirk Huis, voorzitter van Team Westland, doopte de tulp in de proefkas van P.F. Onings. De diep rode tulp met gele gefranjerde rand wordt geteeld door bloembollenbedrijf Pater Bloembollen BV in Spierdijk.

Tijdens de doop mocht voorzitter Huis een cheque in ontvangst nemen van 5.000 euro. Het personeel van Onings BV heeft dit bedrag in het najaar van 2020 ingezameld met de verkoop van bollen(pakketten).

Dit jaar zal Team Westland op 6 oktober met een grote groep fietsers en wandelaars de Franse Pyreneeën Reus, de Col du Tourmalet beklimmen. Tijdens het evenement wordt ook een aantal ‘Tourmalet’-bloembollen geplant, die door Onings BV beschikbaar worden gesteld.

Stichting Team Westland zamelt op een sportieve manier geld in voor regionale instellingen en initiatieven, die rechtstreeks of zijdelings verband hebben met kanker of onderzoek naar kankerbestrijding. 

 


Leandra de Boef | 29-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS