woensdag 12 mei 2021
FN TOP add FN TOP logo

Bloemisten en Plantion bieden inspiratie voor groen paasbuffet

Bloemisten en Plantion bieden inspiratie voor groen paasbuffet

Een lopend paasbuffet is dit jaar een veilig alternatief voor het traditionele ‘samen zitten aan de paastafel’. Wil je het buffet een groen tintje geven? Zet narcissen of blauwe druifjes tussen het servies. Leg bloeiende bloembollen in lege eierschalen. Of hang kokedama’s met seizoensplantjes boven de tafel. Deze en andere tips geven bloemisten met de campagne ‘Sfeervol Pasen’. De campagne is een initiatief van Plantion in Ede.

Op 24 maart kregen bloemisten bij Plantion een toolbox met posters, content voor social media en speciale bloemenkaartjes met een QR-code naar een pagina met paasinspiratie op Pinterest. Hiermee geeft Plantion de bloemist de nodige handvatten om consumenten inspiratie te bieden voor een groen en sfeervol Pasen op 4 en 5 april.

Onderdeel van de campagne ‘Sfeervol Pasen’ is ook een landelijke winactie vanuit Plantions marketingplatform Taste the Green op Instagram. Door op het betreffende bericht te reageren en de pagina te liken, maken consumenten kans op een paasboeket in een leuke glazen pot.

Met promotionele campagnes wil Plantion detaillisten helpen goed in te spelen op speciale dagen en geefmomenten zoals Vrouwendag, Pasen en Moederdag. De campagnes komen in samenspraak met de bloemisten tot stand. 


25-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS