dinsdag 3 augustus 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Met Pasen toch Nederlandse bloemen voor Paus

Met Pasen toch Nederlandse bloemen voor Paus

Met Pasen zijn er toch Nederlandse bloemen aanwezig in Vaticaanstad. Ondanks eerdere berichten in januari worden er duizenden Avalanche rozen klaargemaakt voor de Paus. Dit jaar zullen ze niet het Sint Pietersplein in Rome kleuren, maar worden ze gebruikt in de Sint Pieters basiliek. Als teken van hoop worden er ook rozen gegeven aan ouderen in zorgcentra in Rome.

De rozen vertrekken vanaf Meijer Roses in Pijnacker en worden maandag 29 maart voor vertrek naar Rome gezegend door de Bisschop van Rotterdam, Mgr. Van Den Hende. Hoofdarrangeur Paul Deckers is blij dat er nu toch bloemen verstuurd worden voor de Pasen. "De rozen zijn een gebaar van barmhartigheid en verbinding. Een verbinding van meer dan 35 jaar.  De Avalanche roos symboliseert: hoop, puurheid, kracht, verbinding, eenvoud en barmhartigheid", aldus Paul Deckers.

"Het is mooi om met Pasen de Nederlandse rozen in Rome te laten pronken. Pasen, het lentefeest, nieuw leven en voorjaar op komst met zicht op een gezond en gelukkig 2021. De boodschap van nieuw leven, hoop en verbinding!"


Leandra de Boef | 25-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS