maandag 27 september 2021
2105 Palletcentrale 2109Evanthiavacature2

Syngenta Flowers introduceert systeem voor optimale opkweek-en distributiemethodes van jonge planten

Syngenta Flowers introduceert systeem voor optimale opkweek-en distributiemethodes van jonge planten

Syngenta Flowers heeft een nieuw systeem geïntroduceerd dat zorgt voor optimale opkweek-en distributiemethodes van jonge planten. De Xcarrier is ontwikkeld door Syngenta Flowers en brengt drie voordelen samen in één slimme oplossing. Het gaat om twee onderdelen; een herbruikbare tray voor beworteling met dezelfde functionaliteit als kunststof wegwerp-trays en een frame voor het transport van de tray.

De innovatie is te gebruiken in combinatie met Syngenta Flowers' Xtray. Bovendien is het complete systeem circulair waarin trays worden ingenomen, schoongemaakt en hergebruikt. Het transportframe is zo ontworpen dat de jonge plantentrays opgestapeld stevig op een pallet kunnen staan. Met 11 centimeter tussenruimte voor de jonge planten verkleint de Xcarrier bij het stapelen de kans op beschadiging aan het gewas aanzienlijk.

De jonge plantentray past gemakkelijk in het frame, maar beide kunnen ook afzonderlijk van elkaar worden bewaard om de opslagruimte of de laadcapaciteit van de vrachtwagen optimaal te kunnen benutten. Het complete systeem is circulair waarin trays bij de klant weer worden ingenomen, schoongemaakt en hergebruikt.

 


Redactie Floranews | 23-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2109Evanthia asparagus


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS