dinsdag 3 augustus 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Floritec lanceert nieuwe serie potcelosia onder merknaam Floriosa

Floritec lanceert nieuwe serie potcelosia onder merknaam Floriosa
Verdelaar Floritec voegt vanaf dit seizoen een nieuwe selectie Plumosa’s toe aan haar potcelosia assortiment. De uitgebreide serie verschijnt onder de nieuwe merknaam Floriosa.
 
Floriosa wordt toegvoegd wordt geintroduceerd naast de al bestaande Intenz en Twisted lijnen. Alledrie de series hebben een brede range aan kleuren, vormen en toepassingsmogelijkheden en zijn zowel voor indoor als outdoor gebruik. Vanaf maart zijn de celosia's verkrijgbaar als kleurrijke voorjaarsbloeier in huis en vanaf mei kunnen ze naar buiten als blikvanger op balkon of terras.
 
 
Evenals de Intenz en Twisted lijnen, vermeerdert Floritec de Floriosa’s vanuit stek. Volgens de verdelaar heeft dit een enorme meerwaarde; "het resulteert in planten van topkwaliteit die beduidend langer houdbaar zijn". Daarnaast hebben de drie Celosia lijnen als pluspunt dat ze genetisch ontwikkeld zijn als potplant. "Ze zijn daardoor mooi compact en goed vertakt, met een bewezen weersbestendigheid. Het teeltseizoen kan zo vervroegd worden." Een aantal Potcelosia’s van Floritec is daarom al vanaf maart verkrijgbaar.
 
De Floriosa serie is vanaf week 13 verkrijgbaar bij kweker LV plant in de kleuren Red, Rose Dark, Orange, Yellow en Green.  

Redactie Floranews | 22-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2107CelosiaEvanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS