woensdag 12 mei 2021
FN TOP logo FN TOP add

Make-A-Wish viert de lente met tulpenwinkel in hartje Amsterdam

Make-A-Wish viert de lente met tulpenwinkel in hartje Amsterdam

Om de lente te vieren en positiviteit te verspreiden in deze grauwe tijd, opende Make-A-Wish Nederland afgelopen zaterdag 20 maart voor één dag haar eigen pop-up tulpenwinkel in hartje Amsterdam.

De ingang van Bistro Berlage, gelegen in de Beurs van Berlage, was zaterdag omgetoverd tot een kleurrijk tulpenveld en via de app van Thuisbezorgd.nl kondern klanten voor een symbolische euro een bosje, van de naar Make-A-Wish vernoemde ‘wenstulpen’, thuis laten bezorgen.

Tulpenfilter

Daarnaast lanceerde Make-A-Wish ook een speciaal AR (Augmented Reality) tulpenfilter op Instagram, zodat mensen buiten Amsterdam ook konden genieten van de kracht en positiviteit van een bosje tulpen uit Amsterdam.

                   

Hanneke Verburg, algemeen directeur Make-A-Wish Nederland: “De ernstig zieke kinderen waar wij de allerliefste wensen voor vervullen weten als geen ander hoe het is om in thuisisolatie en met beperkingen te leven. We hopen met het bezorgen van deze prachtige tulpen de kracht en positiviteit die een wensvervulling onze wenskinderen geeft, door te kunnen geven en Nederland op te vrolijken.”

Arjan Smit, directeur Smitflowers: “Deze bijzondere tulp is ongeveer 12 jaar geleden ontdekt tussen een veld van witte tulpen. De tulp viel op door zijn intens rode kleur. Een teken van liefde en verbinding. In januari 2020 hebben wij deze tulp vernoemd naar Make-A-Wish Nederland. De Make-AWish Tulipa is een zeer krachtige bloem met veel vechtlust. Eigenschappen die de wenskinderen ook hebben.”


22-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS