zondag 26 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Floriday maakt met roadmap ontwikkelpunten en ideeŽn zichtbaar

Floriday maakt met roadmap ontwikkelpunten en ideeŽn zichtbaar

Floriday gaat met een interactieve roadmap alle ontwikkelpunten en ideeën inzichtelijk maken voor kwekers, kopers, en softwareleveranciers. Hiermee geeft het gehoor aan de behoefte aan zichtbaarheid die uit verschillende sessies met deze partijen naar voren is gekomen. FloraHolland verwacht dat de roadmap binnen enkele weken beschikbaar zal zijn in het Floriday-account.

Tijdens de sessies heeft is met de verschillende marktpartijen gesproken over mogelijkheden voor de vervolgaanpak voor Floriday. Duidelijk werd dat gebruikers van Floriday hun bijdragen en ideeën voor het platform terug willen kunnen vinden. Ook willen ze voorkeuren kunnen aangeven en volgen wat hiermee gebeurt.

De interactieve roadmap zal inzichtelijk maken wat de planning is, wat reeds is opgeleverd, wat in ontwikkeling is en wat nog wordt overwogen, zo laat FloraHolland weten. De input vanuit de marktsessies zal gebruikt worden als basis voor de roadmap. Ook de ontwikkelpunten die eerder zijn aangedragen vanuit de markt worden hier volgens de veiling in meegenomen.

FloraHolland laat weten dat het naast de vele kritische geluiden over Floriday, vanuit de sessies ook veel steun heeft gekregen voor digitalisering en het platform. Met de interactieve roadmap wil het meer inzicht en voorspelbaarheid geven in de ontwikkelingen die gaan komen.

Verder laat het weten dat het op basis van de sessies een aanpak op zal stellen waarmee gebruikers en softwareleveranciers voldoende tijd krijgen om Floriday goed te kunnen implementeren. Eind maart zal het kopers, kwekers en softwareleveranciers verder informeren over het stappenplan waar de Ledenraad van FloraHolland toe heeft opgeroepen.


Leandra de Boef | 19-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS