woensdag 12 mei 2021
FN TOP add FN TOP logo

Jan de Wit en Zonen toont tulpenshow online

Jan de Wit en Zonen toont tulpenshow online

Enkhuizer bloembollenbedrijf Jan de Wit en Zonen B.V. toont deze week haar bloemenshow online aan belangstellenden. De show is nog te zien op 18 en 19 maart en bestaat uit bijna 300 verschillende tulpensoorten. Ook zijn er andere bloemen te bewonderen zoals hyacinten, lelies en amaryllissen.

Via de website van het bloembollenbedrijf kan het publiek zelf door de show lopen, die gefilmd is met een speciale 360º camera. Daarnaast worden er twee keer per dag livestreams gehouden, van 10.00 uur tot 11.00 uur en van 15.00 uur tot 16.00 uur. (Potentiële) klanten kunnen ook een speciale privétour boeken, waarin ze online worden rondgeleid door de show door een van de medewerkers van het bedrijf.

Het is de tweede keer dat Jan de Wit en Zonen B.V. haar tulpenshow online toont. Door het coronavirus werd het Tulip Trade Event in 2020 vlak van tevoren afgelast, waardoor het bedrijf een grote hal vol bloemen had staan, maar er niemand op bezoek kon komen. Toen werd er snel besloten om door middel van livestreams de show toch te laten zien aan het publiek, wat een groot succes bleek. Sindsdien hebben er in het afgelopen jaar al veel livestreams plaatsgevonden, die door duizenden mensen over de hele wereld zijn bekeken.

Door het succes van de livestreams is er besloten om in 2021 de hal weer vol te zetten met bloemen en weer online te gaan. Door de show te filmen met een 360º camera kunnen de bezoekers zelf door de show lopen en kunnen zij in deze duistere coronatijden toch van een kleurrijke bloemenshow genieten.


Redactie Floranews | 18-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS