zondag 2 oktober 2022
FN TOP add FN TOP logo

Nieuwe directeur Naktuinbouw

Nieuwe directeur Naktuinbouw

Stef Schuijt is per 1 juni 2021 de nieuwe directeur van Naktuinbouw. Het bestuur heeft hem vrijdag 12 maart benoemd. Op dit moment is Schuijt concerndirecteur/ loco-secretaris van de gemeente Arnhem. Hij zal samen met John van Ruiten het directieteam van Naktuinbouw gaan vormen.

Schuijt doorliep de Nederlandse Politieacademie en studeerde daarna hij strategisch leiderschap aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ook voltooide hij een studie Master of public and non profit management aan de Tilburg Universiteit en volgde hij onder meer een bedrijfseconomische Hbo-opleiding.

Schuijt begon zijn carrière in 1999 bij de politiekorpsen Zaanstreek-Waterland en Gooi en Vechtstreek. Zeven jaar later werd bij plaatsvervangend directeur bij de dienst Inwonerszaken van de gemeente Arnhem. Vanaf 2012 had hij binnen deze gemeente twee directiefuncties en sinds 2016 is hij concerndirecteur.

 


Redactie Floranews | 17-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS