woensdag 23 juni 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Spoga+gafa 2021 doorgeschoven naar augustus

Spoga+gafa 2021 doorgeschoven naar augustus

Vanwege de aanhoudende onzekere situatie rond COVID-19 en de daarbij horende reisbeperkingen, heeft Koelnmesse gehoor gegeven aan de oproep van de groene tuinlifestylebranche om spoga+gafa 2021 te verplaatsten naar 8 t/m 10 augustus 2021.

Eerder kondigde de organisatie van de beurs aan dat deze voortaan eind mei/ begin juni georganiseerd zou gaan worden. In verband met corona is echter toch nog een keer gekozen voor de late zomer. Spoga+gafa zal dit jaar voor het eerst als hybride evenement plaatsvinden.De vertrouwde, fysieke productpresentatie- en netwerkvormen worden aangevuld met nieuwe, digitale concepten en zorgen zo voor een groter internationaal bereik.

"Hoewel we het uitstel betreuren, zijn we dankbaar voor de steun van de branche bij deze moeilijke beslissing - en kijken we er nog meer naar uit dat we van 8 tot 10 augustus 2021 de deuren voor de sector weer kunnen openen. Talrijke gerenommeerde bedrijven hebben hun deelname al bevestigd", aldus Stefan Lohrberg, directeur spoga+gafa.

Het merendeel van de exposanten en de partners was optimistisch, maar toch was er volgens de organisatie uiteindelijk geen andere keuze dan de internationale tuinvakbeurs te verplaatsen. De beslissing werd onderbouwd door een internationaal bezoekers- en exposantenonderzoek dat in februari werd uitgevoerd. Hieruit bleek dat de voorgestelde data in augustus sterk de voorkeur genoot.

 


17-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS