zondag 26 september 2021
2105 Palletcentrale 2109Evanthiavacature2

Nieuw bij… Vreugdenhil Bulbs & Plants

Nieuw bij… Vreugdenhil Bulbs & Plants

Vincent Madern is sinds 1 maart 2021 onderdeel van het verkoopteam van Vreugdenhil Bulbs & Plants. Hij werkt per die datum als accountmanager voor het bedrijf van Jochem en Marjolijn Vreugdenhil. Madern heeft hiervoor als marktmanager gewerkt voor Deliflor Chrysanten.

"Na een mooie en leerzame tijd bij Deliflor, is het mooi om deze stap te kunnen zetten richting directe verkoop. Vanwege de huidige ontwikkelingen is het lastig om met alle klanten en partners persoonlijk kennis te maken. Laten we hopen dat dit snel weer kan”, aldus Madern.

“Vanwege veranderingen in de markt en om voldoende aandacht te kunnen blijven geven aan klanten was het van belang om het salesteam verder uit te breiden met een extra accountmanager. Met deze uitbreiding van het sales team verwachten wij een solide basis te leggen voor de komende jaren. We zijn er blij mee dat Vincent de keuze heeft gemaakt om voor ons aan de slag te gaan”, vertelt Rob Klop, salesmanager bij Vreugdenhil Bulbs & Plants.

 


Redactie Floranews | 16-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2109Evanthia asparagus


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS