woensdag 12 mei 2021
FN TOP logo FN TOP add

AltaNova introduceert zes nieuwe producten

AltaNova introduceert zes nieuwe producten

AltaNova voegt dit seizoen zes nieuwe producten toe aan haar assortiment; vijf nieuwkomers in het vaste planten assortiment en één siezoensbloeier. De vijf vaste planten zijn Agapanthus, Digitalis Panther, Rudbeckia, Stokesia en Verbena. De nieuwe seizoensbloeier is de bijzondere Thunbergia Battiscombei, die vanaf week 18 beschikbaar is.

Verbena is vanaf week 14 voor het eerst bij AltaNova te koop. De oersterke en sierlijke plant kent een lange bloeiperiode en trekt bijen en vlinders aan. Vanaf week 18 zijn de Agapanthus, Thunbergia Battiscombei en Digitalis Panther verkrijgbaar. Halverwege juni komen daar de Rudbeckia en Stokesia bij. Deze kleurrijke, vaste planten zijn echte zonaanbidders.

Boven v.l.n.r.: Rudbeckia, Digitalis Panther, Stokesia. Onder v.l.n.r. Agapanthus, Thunbergia Battiscombei, Verbena.

Seizoen vervroegen

AltaNova heeft, naast haar vier kwekerijen in Nederland, een vijfde kwekerij in Portugal. Het gunstige klimaat aldaar zorgt ervoor dat het familiebedrijf steeds meer in staat is het seizoen te vervroegen. Zo kan AltaNova de tuinplanten, een aantal weken eerder dan de markt gewend is, bloeiend uitleveren. Halverwege mei zijn deze producten volop beschikbaar en dat is uniek. 


Redactie Floranews | 11-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS