woensdag 12 mei 2021
FN TOP logo FN TOP add

Interplant Roses lanceert de Top 100 Trosrozen Gids

Interplant Roses lanceert de Top 100 Trosrozen Gids

Rozenveredelaar Interplant Roses presenteert deze week de Top 100 Trosrozengids. Het is een vervolg op het eerder uitgeven trosrozenhandboek en bevat een ruime collectie aan verschillende types trosrozen.

"De trosrozen van Interplant zijn jaarrond beschikbaar, multi-inzetbaar qua gebruik en kennen een grote verscheidenheid aan kleur en vorm, passend bij elke gelegenheid. De trosroos is een veelzijdig product dat goed matcht bij zowel enkele als gemengde boeketten. Het afgelopen decennium is het areaal aan trosrozen fors gestegen. Dit is onder meer te danken aan de betere kwaliteit en de toegenomen veelzijdigheid van het product", aldus Interplant Roses.

Interplant Roses was de eerste veredelaar ter wereld die de trosroos ontwikkelde. Al drie generaties lang veredelt het bedrijf een ruim assortiment aan verschillende types trosrozen zoals Premium trosrozen, Trendsetter Roses, Flow Roses en Standaard trosrozen.


Redactie Floranews | 09-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS