woensdag 12 mei 2021
FN TOP add FN TOP logo

Russische topvrouwen uit bedrijfsleven ontvangen boeket met Nederlandse chrysanten en tulpen

Russische topvrouwen uit bedrijfsleven ontvangen boeket met Nederlandse chrysanten en tulpen
Nederlandse bloemen kregen volop aandacht in een online-conferentie die 4 maart 2021 werd georganiseerd door de Nederlandse diplomatieke vertegenwoordigingen in Rusland. Thema van de conferentie was vrouwelijk leiderschap in corona-tijd. De aanleiding om de online-bijeenkomst te organiseren was Internationale Vrouwendag op 8 maart. 
 
Ruim 70 deelnemers uit de zakelijke sector, maar ook uit de culturele en andere sectoren luisterden naar een inleiding van de Nederlandse ambassadeur in Rusland, Gilles Beschoor Plug. Daarna was het woord aan een drietal vrouwelijke Russische sprekers, onder wie de vice-president COG Russia van Shell. 
 
Een dag voor de conferentie liet Natasja Mironova van het Nederlandse bedrijf Sobolj B.V. door Russische topbloemisten een prachtig boeket met Nederlandse bloemen bezorgen bij de drie sprekers. De opdracht was om dit boeket in beeld te plaatsen om zo een vriendelijker en vrouwelijker beeld te creëren bij de onlinepresentatie. Dat dit een succes was, bleek wel uit de enthousiaste reacties van de sprekers en deelnemers. “De bloemen verhogen vandaag mijn geluksniveau, ik geniet echt van de pracht ervan”, aldus één van de sprekers.
 
Ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag zullen veel Russische bedrijven hun medewerksters een mooi boeket schenken, maar Natasja Mironova ziet ook dat er veel potentie is de zakelijke markt in Rusland verder te ontwikkelen. Zeker als na een periode van veel thuiswerken straks weer congressen en evenementen zullen worden georganiseerd, zijn er kansen om met Nederlandse bloemen de podia, zalen en vergaderkamers aan te kleden. 

Redactie Floranews | 08-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS