woensdag 12 mei 2021
FN TOP add FN TOP logo

Wim van Ginkel uitgeroepen tot Greenfluencer van 2020

Wim van Ginkel uitgeroepen tot Greenfluencer van 2020

Wim van Ginkel, directeur-eigenaar van Koninklijke Ginkel Groep, is dé Greenfluencer van 2020. Woensdag 3 maart werd de Greenfluencer 2020 digitaal gekroond. De Award wordt uitgereikt door uitgever NWST aan mensen die hun hoofd boven het groene maaiveld durven uit te steken. De winaar is gekozen door de lezers. Het merendeel van de stemmen ging naar van Ginkel, die genomineerd was door de vorige winnares Anja Kanters.

Kanters zag in Van Ginkel een waardige opvolger. 'Hij doet heel veel voor de ontwikkeling van het vakmanschap, het groene onderwijs en de jeugd, die de toekomst heeft.' Uitgeverij NWST roemt Van Ginkel om zijn haarscherpe visie op de sector en zijn buitencurriculaire activiteiten voor de sector. De Koninklijke Ginkel Groep is actief met het duurzaam vergroenen van de leefruimte en van gebouwen.

Onder de overige genomineerden waren onder andere Jan Willem Rotteveel van vasteplantenkwekerij Gebr. Rotteveel en Perennial Power, Egbert Roozen, directeur van branchevereniging VHG, Dick Oosthoek, directeur van Groenkeur en Jeroen Zijlmans, beleidsmedewerker van VHG.
 


Leandra de Boef | 05-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS