maandag 21 juni 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

HortiContact reikt Innovatie Award wel uit

HortiContact reikt Innovatie Award wel uit

Hoewel HortiContact dit jaar vanwege het coronavirus niet door kon gaan, reikt beursorganisator Easyfairs wél haar Innovatie Award uit. Exposanten kunnen hun innovatie inzenden tot en met 18 maart aanstaande. De winnaar wordt op 27 mei bekend gemaakt. Tijdens HortiContact 2020 won Signify de HortiContact Innovatie Award met de Philips GreenPower LED toplighting compact. 

“We hadden de award maar al te graag uitgereikt op HortiContact 2021, maar helaas gooide het coronavirus roet in het eten. Ondanks dat de beurs niet door kan gaan, willen wij graag een podium bieden aan bedrijven met indrukwekkende innovaties. Ook in het afgelopen jaar heeft de glastuinbouwsector niet stilgezeten. De sector kent veel innovatieve bedrijven die mooie en succesvolle innovaties weten te realiseren. Daarom organiseren wij de HortiContact Innovatie Award 2021 online”, zegt Mariëlle Schonewille van Easyfairs.

Exposanten van HortiContact kunnen zich aanmelden voor de Innovatie Award door een mail te sturen naar info-horticontact@easyfairs.com. Uit alle inzendingen bepaalt een onafhankelijke jury de vijf genomineerden. In aanloop naar de uitreiking biedt HortiContact een podium voor de genomineerden van de Innovatie Award.

De uitreiking van de HortiContact Innovatie Award 2021 is online te zien op donderdag 27 mei via de social media kanalen van HortiContact als ook via de website www.horticontact.nl. 


Redactie Floranews | 04-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS