maandag 27 september 2021
2105 Palletcentrale 2109Evanthiavacature2

Holex Flower zet met aanstellen Gerard Hogewoning meer in op droogartikelen

Holex Flower zet met aanstellen Gerard Hogewoning meer in op droogartikelen

Gerard Hogewoning is aangesteld als Nieuwe Product Specialist Droogbloemen bij Holex Flower B.V. Hiermee zet het bedrijf verdere stappen op het gebied van droogartikelen. Deze producten staan volop in de schijnwerpers en maken een steeds groter deel uit van het aanbod richting klanten van Holex over de hele wereld.

 De naam Hogewoning is een begrip in de   wereld van droogbloemen. Gerard groeide   op en werkte van jongs af aan mee in het   bekende familiebedrijf in Rijnsburg. “Als   kleine jongen sikkelde ik al de ‘echte oude   Hollandse droogbloemen’, zoals     Rodanthe”, aldus Hogewoning. Daarna   heeft hij in zowel binnen- als buitenland   zijn contacten binnen dit vakgebied verder   uitgebreid. Veel van de producten komen   tegenwoordig immers uit landen als India,   China en Italië. Met de aanstelling bij     Holex Flower kan Gerard zijn expertise     ten volste benutten om dit populaire   segment verder te ontwikkelen voor de   Holex vestigingen in Aalsmeer, Miami en   Shanghai. Voor het bedrijf een volgende   stap op het gebied van direct sourcing en   het opzetten van handelsstromen tussen de eigen vestigingen.

Hogewoning: “Inspelen op trends qua kleur, vorm en textuur en deze op een goede manier vertalen naar een droogartikelen assortiment dat de diverse klantgroepen van Holex aanspreekt, dat is voor mijn de uitdaging die ik bij Holex met plezier ga invullen”. Hogewoning is voornemens om het aanbod op korte termijn uit te breiden, met zowel producten van bestaande als van nieuwe leveranciers.


Redactie Floranews | 04-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS