zondag 13 juni 2021
2106EvanthiaOnTour 2105 Palletcentrale

Plantion en bloemisten zetten Internationale Vrouwendag op de kaart

Plantion en bloemisten zetten Internationale Vrouwendag op de kaart

Om in Nederland meer aandacht te krijgen voor Internationale Vrouwendag op 8 maart is Plantion samen met bloemisten een promotionele campagne gestart. Ze willen laten zien dat Vrouwendag een goed moment is om vrouwen die belangrijk voor je zijn, een hart onder de riem te steken. Natuurlijk met een bloemetje of met een mooie plant. “Want vrouwen verdienen onze waardering.”

Internationale Vrouwendag is een belangrijke dag voor de sierteelt, maar in Nederland is er maar weinig aandacht voor de dag waarop in veel landen vrouwen in het zonnetje gezet worden. Plantion ziet genoeg aanleiding om Internationale Vrouwendag ook in Nederland beter op de kaart te zetten.

Het ontwikkelde een promotionele campagne, waarvoor vandaag bij de klok van Plantion het startschot werd gegeven. De campagne omvat onder meer speciale ansichtkaarten die de bloemist kan bevestigen aan boeketten en planten die op 8 maart worden verkocht. Verder krijgen de bloemisten een promotiekit met uitingen voor social media en een video, in een social media- en een Whatsapp-versie.

Ook is er een landelijke winactie: via social media kunnen mensen hun ‘topvrouw’ nomineren voor een cadeaubox met verschillende bloemen. Naast klanten van Plantion en Groothandelscentrum Plantion kunnen ook leden van branchevereniging voor bloemisten VBW op de campagne aanhaken.

Het goede voorbeeld

Plantion geeft op 8 maart uiteraard zelf het goede voorbeeld. In het groothandelscentrum staat een speciale ‘Vrouwendag-koffiekar’. En alle vrouwelijke collega’s, aanvoerders en klanten die naar de marktplaats komen, worden die dag in het zonnetje gezet met een leuke attentie.

 

Ook roept het de sierteeltsector op om zelf meer aandacht te besteden aan de speciale dag. "De sierteelt kan daarbij een belangrijke rol vervullen. Want hoe kun je als werkgever, collega, partner, vriend of vriendin beter je waardering tonen dan met een bloemetje of een mooie plant?"

 

Redactie Floranews | 03-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106 OpenDagenKolsterBV


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS