maandag 27 september 2021
2109Evanthiavacature2 2105 Palletcentrale

Glastuinbouw Nederland stelt kwartiermaker Gezond en Geluk aan

Glastuinbouw Nederland stelt kwartiermaker Gezond en Geluk aan
Natasja van der Lely is door Glastuinbouw Nederland aangesteld als kwartiermaker Gezondheid & Geluk bij Glastuinbouw Nederland. Haar uitdaging is om de glastuinbouw beter te positioneren als producent en leverancier van gezondheid & geluk. Van der Lely is maandag 1 maart begonnen aan deze bijzondere en interessante opdracht.

Glastuinbouw Nederland wil met een actieve benadering van het thema Gezondheid & Geluk de positionering van de Nederlandse glastuinbouw versterken. En dan zo dat de omgeving de glastuinbouwsector een warmer hart zal gaan toedragen. Dat is volgens de organisatie nodig om de maatschappelijke positie van de sector te verstevigen.

"Gezondheid & geluk biedt mogelijkheden om positief ingebed te worden in de (arbeids)markt, in beleidsagenda’s en instrumentarium", zo is onder andere te lezen in het jaarplan 2021 van Glastuinbouw Nederland. Het laat weten hiermee de uitdaging aan te gaan om de regie te pakken op tal van initiatieven, deze aan elkaar te verbinden en daadwerkelijk actie te nemen. "Zo blijft de glastuinbouw een verantwoorde, financieel gezonde en toekomstbestendige sector waar ondernemers trots op mogen zijn!" Van der Lely zal in samenspraak met de leden van Glastuinbouw Nederland acties ondernemen en programmeren om zo een fundament te leggen voor dit belangrijke en ambitieuze programma.

De geboren Westlandse en momenteel in Rotterdam woonachtige Van der Lely studeerde onder andere economie, marketing en sociale wetenschappen. Vijftien jaar geleden stapte ze de voedingswereld in als strategisch adviseur bij innovatietrajecten van verschillende bedrijven. De laatste acht jaar houdt ze zich bij Koppert Cress bezig met voeding, gezondheid en geluk. Zo organiseerde ze het GroenteCongres en DNA Diner, initieerde ze projecten en netwerken op het gebied van jeugd, gezondheid en geluk in relatie tot voeding en leefstijl en stond ze aan de basis van een programma voor het verwaarden van plantinhoudsstoffen.


03-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2109Evanthia asparagus


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS