maandag 27 september 2021
2109Evanthiavacature2 2105 Palletcentrale

Webinar over meer grip in de kas

Webinar over meer grip in de kas

Mprise Agriware organiseert 18 maart aanstaanden een webinar met de titel 'Grip op activiteiten in de kas. Vraagt u zich ook af hoe u het overzicht bewaart in uw groeiende bedrijf? En wie wat doet en waar staat in de kas? Tijdens het webinar gaat Mprise Agriware in op de uitdaging om overzicht te houden over alle activiteiten.

De schaalgrootte neemt toe in de tuinbouw. Dit is al jaren de trend en die trend lijkt voorlopig niet te stoppen. Door toename van het gemiddelde aantal hectare per bedrijf, komen er ook weer andere uitdagingen om de hoek kijken. Waar eerder een Excelsheet voldoende was om het overzicht te bewaren, wordt dit nu steeds lastiger vol te houden. Hoe gaat u daarmee om als kweker?

Alle processen staan met elkaar in verbinding en moeten daarom goed op elkaar aansluiten. Medewerkers moeten op het juiste moment de werkzaamheden uitvoeren om een uitmuntend product te creëren. Integraal werken is hierbij een ‘must’. In één systeem wilt u kunnen zien waar de planten staan, hoeveel capaciteit beschikbaar is en welke activiteiten er uitgevoerd moeten worden.

Aanmelden voor het gratis webinar kan via deze link

 


02-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS