maandag 27 september 2021
2105 Palletcentrale 2109Evanthiavacature2

Ronald van der Slot benoemt tot directeur Agro Techniek

Ronald van der Slot benoemt tot directeur Agro Techniek

Ronald van der Slot is de nieuwe directeur van Agro Techniek in Noordwijkerhout, onderdeel van Nobels Group. Van der Slot heeft veel ervaring in en kennis van de landbouwmechanisatie en kent de markt als geen ander. Hij was eigenaar van Van der Slot Techniek & Constructie tot de overname door Agro Techniek in december 2018. Een bewuste keuze om samen nieuwe groeikansen te creëren en de marktpositie te verstevigen.

Koos de Vink (links) en Ronald van der Slot (rechts)

“Ronald brengt veel ervaring mee en heeft de afgelopen tijd getoond in staat te zijn tot vernieuwen en verbinden. Agro Techniek speelt een belangrijke rol als partner voor de bloembollen- en vaste plantenbranche. Een positie die we willen uitbouwen. Hiervoor is Ronald de juiste man”, aldus Koos de Vink, Managing Director van de Nobels Group over de benoeming van Van der Slot

Van der Slot zelf zegt vereerd te zijn met de uitdaging om samen met het team te werken aan een mooie toekomst voor Agro Techniek. "We gaan nieuwe plannen maken en deze met elkaar omzetten in concrete resultaten, maar altijd in lijn met de lange-termijn-doelen van Nobels Group. Goed management en een ondernemende cultuur zullen bijdragen aan het succes van Agro Techniek. Het afgelopen jaar hebben we al laten zien dat we een goed team zijn, ondanks de corona-perikelen.”

Agro Techniek richt zich als land- en tuinbouw mechanisatiebedrijf op de bloembollen- en vaste plantenbranche. Naast de verkoop en reparatie van diverse A-merk machines, produceert Agro Techniek ook maatwerkproducten. Het behoort tot de Nobels Group, samen met Nobels, Javo en Javo International.

 

 


Redactie Floranews | 02-03-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2109Evanthia asparagus


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS