woensdag 12 mei 2021
FN TOP add FN TOP logo

Floramotion Sales verhuist naar verwerkingsruimte FloraHolland

Floramotion Sales verhuist naar verwerkingsruimte FloraHolland

In verband met de eigen groeiambities heeft Floramotion Sales gekozen voor een nieuwe verwerkingsruimte op het terrein van Royal FloraHolland in Naaldwijk. Nadat Floramotion Sales medio 2020 in gesprek is gegaan met de afdeling verhuur management werd vrijdag 19 februari de nieuwe huurovereenkomst van verwerkingsruimte 26.74 ondertekend.

Van rechts naar links: Het managementteam van Floramotion Sales BV, bestaande uit Rob Zwinkels, Jacqueline Eijgenraam en Jasper Zwinkels. Aansluitend Marc Geurds (verhuur Manager) en Jeroen Oeges (accountmanager RFH).

"Deze locatie biedt ons de logistieke ruimte om de interne bedrijfsprocessen optimaal in te richten. Dit betekent voor onze klanten dat Floramotion Sales BV alle bloemen, planten en boeketten, dagelijks vers geproduceerd en verpakt, kan laten vetrekken naar haar klanten in Europa. Voor alle medewerkers van Floramotion Sales BV betekent dit een fijne werkplek met uitstekende faciliteiten", aldus Floramotion.

Voorafgaande aan de ondertekening is kennis gemaakt met Jeroen Oeges, accountmanager van Royal FloraHolland. Hij zal Floramotion Sales BV verder ondersteunen bij het verwezenlijken van de ambities.

De komende weken wordt in samenspraak met de aannemer van Floramotion Sales BV, de locatie coördinator en de huismeester van Royal FloraHolland en CBRE alles in het werk gesteld, om 1 april aanstaande volledig operationeel te zijn in verwerkingsruimte 26.74. 


25-02-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS