dinsdag 19 oktober 2021
2105 Palletcentrale 2110 SB Topbanner

Thermo King Transportkoeling BlueTrack Select gecertificeerd

Thermo King Transportkoeling BlueTrack Select gecertificeerd

Thermo King Transportkoeling heeft in februari de Blue Track Select certificering ontvangen. Het is onderdeel van het eind 2020 door Thermo King geïntroduceerde nieuwe Blue Track-programma, een nieuwe maatstaf waarmee het de service van Thermo King dealers beoordeelt. Met het dienstverleningsmodel wil Thermo King de klantenondersteuning binnen het Thermo King-dealernetwerk in Europa, het Midden-Oosten en Afrika opnieuw definieren.

David Doom service manager van Thermo King Transportkoeling: “Dit was alleen mogelijk door te voldoen aan een strenge selectieprocedure waarin alle facetten van onze service aan bod kwamen. Het is een enorme opsteker voor iedereen binnen ons bedrijf. Vooral omdat de klant bij ons altijd voorop staat en we altijd de grootste inspanning leveren om optimale inzetbaarheid van de koelmotoren te garanderen. Met het Blue Track Programma onderstrepen we onze belofte dat we klaar zijn voor de toekomst. Op alle nieuwe Thermo King units is volledige connectiviteit beschikbaar. Hiermee kijken we of problemen worden kunnen opgelost worden vooraleer de koelmotor in storing uitvalt.

Het Blue Track-programma is op maat gemaakt om de bedrijfstijd van klanten te maximaliseren en de inzetbaarheid van het wagenpark te verhogen. Dit door gebruik te maken van de technische expertise, servicemogelijkheden, connectiviteit en gegevensanalyse van Thermo King met een marktleidend(e) dealernetwerk en dekking.

De certificering wordt toegekend aan dealers die actief een reeks geavanceerde mogelijkheden bieden, zoals 24/7 beschikbaarheid, dekking door mobiele servicewagens, gecertificeerde technici, snelle doorlooptijden en beschikbaarheid van originele onderdelen. Klanten kunnen profiteren van de voordelen van het Blue Track-programma door te kiezen uit verschillende niveaus van servicecontracten, afgestemd op hun specifieke behoeften.

 


Redactie Floranews | 25-02-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2109Evanthia asparagus


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS