zondag 18 april 2021
FN TOP add FN TOP logo

Telersvereniging Zentoo eerste gebruiker van nieuwe Certifeye Wallet Manager

Telersvereniging Zentoo eerste gebruiker van nieuwe Certifeye Wallet Manager

Zentoo is de eerste gebruiker van de nieuwe Certifeye Wallet Manager. Kwekers konden al gebruik maken van de gratis beschikbare Certifeye Wallet, maar nu is er voor organisaties en telersverenigingen waar meerdere kwekers deel van uitmaken de zogeheten Wallet Manager. Hierin kunnen de certificaten van alle kwekers van een telersvereniging gebundeld en ingezien worden.

De telersvereniging werkt inmiddels vanaf 2007 met de aangesloten chrysantenkwekers aan de bouw van een kwaliteitsmerk. "Daar hoort ook certificering en de bijbehorende administratieve rompslomp bij" aldus Rob van den Broek, kwaliteitsmanager bij Zentoo. In nauwe samenspraak met de mensen van Certifeye werd Zentoo en daarmee Rob, de eerste gebruiker van een zogenaamde Wallet Manager. “Voor een organisatie als de onze, waarbij nu zo’n 15 kwekers zijn aangesloten, is het ideaal om voor al deze kwekers de behaalde certificaten te beheren en te delen met afnemers”, vervolgd Rob.

Organisaties als Zentoo deden Certifeye beseffen dat ze iets extra’s nodig hadden en dus ontwikkelde het de Wallet Manager. “We willen de bijzaken van de hoofdzaak zo eenvoudig mogelijk maken voor iedereen. Hoofdzaak is het belang van kwaliteit, milieu, duurzaamheid en sociale omstandigheden. Bijzaken zijn de administratieve lasten die het beheren en delen van behaalde certificaten met klanten met zich meebrengt.” stelt Fred Vahlkamp, één van de initiatiefnemers van Certifeye aan. 

Bij Zentoo hebben inmiddels verschillende afnemers connectie gemaakt met de Wallet van de kwekers. “Voor mij weinig werk en de klanten zijn altijd op de hoogte, een mooie ontwikkeling”, besluit Rob.


Redactie Floranews | 24-02-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS