zondag 18 april 2021
FN TOP add FN TOP logo

Kassenspecialist Vurens gaat verder als Greenhouse Services

Kassenspecialist Vurens gaat verder als Greenhouse Services

Kassenspecialist Marcel Vurens heeft zijn bedrijf omgedoopt naar Greenhouse Services. Naar eigen zeggen sluit de nieuwe naam beter aan bij de organisatie en bij de diensten die het tegenwoordig aanbiedt. Greenhouse Services is in de afgelopen jaren uitgebreid met een projectcoördinator, backoffice medewerkers en meerdere technische specialisten.

Het bedrijf is gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en renovatie van glazen kassen, foliekassen en bedrijfsruimten. Het richt zich vooral op de tuinbouwsector in Nederland en andere landen in West-Europa. Het technische team bestaat uit ervaren monteurs, deels in dienst van de organisatie zelf en deels structureel werkzaam voor Greenhouse Services als zzp-er of onderaannemer, ieder met zijn eigen expertise. Door de ruime beschikbaarheid van specialisten is de capaciteit en de slagkracht van het bedrijf zeer groot. En door de korte lijnen binnen de organisatie, kunnen opdrachten uit binnen- en buitenland snel en slagvaardig uitgevoerd worden.

Greenhouse Services is al zo’n 15 jaar actief in zijn vakgebied en heeft een indrukwekkend netwerk opgebouwd van technische specialisten en tuinbouwtoeleveranciers. Hierdoor is het in staat om elk type kas of bedrijfsruimte te repareren, renoveren of uit te breiden. Elk type kas is bekend bij Greenhouse Services en onderdelen zijn nagenoeg altijd direct voorhanden.

 

 

 

 

 

Het kantoor van Greenhouse Services blijft gevestigd op Laag Boskoop 51a in Boskoop.


Leandra de Boef | 24-02-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS