dinsdag 19 oktober 2021
2110 SB Topbanner 2105 Palletcentrale

Floricultura presenteert nieuwe uitstraling op de weg

Floricultura presenteert nieuwe uitstraling op de weg

Floricultura heeft haar nieuwe logo en uitstraling onlangs voor het eerst gepresenteerd op een nagelnieuwe truck van vaste vervoerder Van Straalen De Vries Transport. De nieuwe huisstijl is hiermee nu te zien op de Nederlandse wegen en zal de komende maanden geleidelijk worden ingevoerd op alle locaties in binnen- en buitenland.


"Het is een nieuw logo dat een betere weergave is van hoe wij zijn", stelt Ronald van Geest, Algemeen Directeur van Floricultura. "De kleur is warmer geworden en de oorspronkelijke orchidee is meer gestileerd. Tegelijkertijd is de vijfhoekvorm gebleven en fungeert als link naar ons rijke verleden". 

Onderdeel van de vernieuwde huisstijl is dat de mensen van Floricultura altijd zichtbaar zijn op foto's. "Wij geloven sterk dat onze medewerkers het verschil maken, zowel in de productie achter de schermen als bij direct contact met onze klanten", aldus marketing manager Marc Eijsackers. "De trucks worden voorzien met beelden van telkens verschillende Floricultura medewerkers uit verschillende locaties". 


Leandra de Boef | 23-02-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS