zondag 18 april 2021
FN TOP add FN TOP logo

Deep Purple verrast met gebarentaal campagne

Deep Purple verrast met gebarentaal campagne
De mannen van de Deep Purple promotiegroep zijn na diverse spraakmakende acties binnen de sector aardig bekend geworden. Elk jaar ontdekken ze nieuwe verborgen talenten en delen deze graag met hun fans. Dit keer zijn de fans verrast met een ludieke gebarentaal Valentijnsactie.
 
 
 
Uit respect voor het werk wat Irma van der Sluis en haar collega gebarentolken hebben verricht in de afgelopen periode, heeft de Deep Purple promotiegroep een boodschap gefilmd door middel van gebarentaal. De fans konden door middel van het ontcijferen van deze gebarentaalboodschap de code kraken en naar een geheime website browsen. Uiteindelijk kregen de fans een heerlijke chocolade verrassing toegestuurd voor Valentijn. Met natuurlijk hierop het symbool voor “I Love You”.
 
De Deep Purple mannen hebben ook dit jaar de smaak te pakken en blijven ondanks alles positief. Er zijn volgens hen nog diverse (digitale) acties in de maak om het jubileum jaar te vieren.
 

Leandra de Boef | 23-02-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS